Ingen blöja

2013-01-10 16:14:03 » Mio

Folk har säkert tyckt att Mio borde ha slutat med blöja redan i somras. Tro mig, vi försökte men han var helt enkelt inte redo. Alla barn är olika. Alla är olika... I julas bestämde vi oss dock för att göra ett 100%-igt försök utan trams. Lättare när man dessutom är en vuxen per barn ;p Vi var bestämda. Mio ville ju först inte sitta på toalettförminskarringen..men när han fått funderat lite så accepterade han den. När väl första kisset kommit så var det klart kan man säga. Berget var bestiget. Mio var mottaglig och vips så kör han nu utan blöja på dagarna! :D Dock så har han ännu inte vågat bajsa på toaletten, utan håller emot in i det sista. Tydligen väldigt vanligt vid blöjavvänjning. Microlax is da shit ;p

2 kommentarer
Mia
2013-01-10 23:04:56 » http://fruehrniz.wordpress.com

Våra pojkar är blöjfria både dag och natt nu och det är ju så skönt. Och betydligt billigare ;-) vi hade det krångligt att avvänja Loke som sov med blöja på natten ganska länge. Thor slutade med allt samtidigt. Det går ku kanske lättare sen för oliver som ser hur brorsan gör ;-)


Hanna
2013-01-13 12:03:44 » http://hyunmee.se

Microlax what??! ;-) Håller med om att det är såå skönt att E har slutat, även om det är bekvämt med blöja också. Tänk inte så mkt på vad omgivningen förväntar sig, långt ifrån alla 4-åringar är blöjfria och ännu färre har slutat med blöja på natten. Kram till er!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: