Lugn semester

2007-07-30 17:57:33 » Allmänt

Kan man bli mer nere och hängig än så här under en svensk semester?? Vad liknar detta så kallade vädret? HÖST!! Känner inte alls att jag samlar den energi som jag behöver inför hösten... Har ingen lust att köpa sista-minuten heller när priserna stigit så hutlöst som runt 5000:- för en resa.

Föregående vecka har spenderats inomhus, precis som alla andra har. Har umgåtts med min syster Emelie, och har även dragit med halva släkten på Frikis utegympa *hihi* fastän man snarare kunde kalla det för gyttjebrottning än gympa ;p Whatever, Friskis gör mig pigg och glad, då badar jag hellre i lera än sitter inne!

En dag åkte vi till Skärhamn där Ylva med sambon Robert hade lagt till sin båt. Jättemysigt att äta mat under kapellet när regnet öste ner utanför! Kul att träffas när det var drygt ett år sedan sist...men efter 5 timmar med oavbruten konversation kände vi ändå att det var dax att åka hem eftersom klockan blivit så mkt som 1 på natten.
Tack för trevligt sällskap! :)

Fick ett ryck en annan dag och passade på att baka vilket jag inte gjort på år och da´r känns d som. Kom dock på varför jag inte gjort det -- vår frys e för liten! Men efter att ha fikat lite på det bakade och att Fredrik provsmakat alla två sorter två gånger så gick det in *hihi*

Nu har vi precis kommit hem från en runda på stan - solen har faktiskt tittat fram lite idag, fast regnet har tyvärr inte uteblivit... Vi hann iaf med lite minigolf innan regnet kom...och tänka sig ---> JAG VANN!! :-D

Regniga dagar...

2007-07-25 18:32:12 » Allmänt
...så har man inte alls dåligt samvete för att man spelar Nintendo Wii tillsammans med kompisar, eller åker till Göteborg och shoppar. D e typ d som jag gjort d senaste två dagarna. Hanna och Kim har skaffat Wii så hon, jag och Melle spelade det en hel kväll. Melle var bäst på bowlingen och jag var bäst på golfen *hihi*

Igår for jag och Fredrik till Göteborg och hade tänkt shoppa lite...men det var ju bara rea, rea och rea överallt...så saker som jag var ute efter fanns inte att köpa. Skulle t.ex. ha köpt nya jeans på Lee-butiken, men det enda som fanns var bord fulla av jeans som ingen ville ha *blä*

Nu är det strax träning som gäller; Friskis och Svettis utegympa i Folkets Park. Sedan kommer Emelie hit åsså ska vi fördriva tiden med att spela sällskapsspel.

Fallens Dagar 2007

2007-07-22 11:53:40 » Fest
Årets upplaga av Fallens Dagar blev lite annorlunda än tidigare. Eftersom Hanna och Melle jobbade och Maria numera är mamma så bestämde vi oss för att inte ha samma sorts fest som tidigare. Istället tog vi endast hit våra syskon. Efter lite Singstar var allt i full gång som vanligt. Vissa kunde inte slita sig från micken, men när vi väl fått loss den så promenerade vi ner på stan en sväng. Vid det här laget hade även min kompis Peter kommit.

På torget kände man sig aningens missanpassad eftersom åldersgruppen där var relativt låg, dvs runt 16. I öltälten däremot var det mer hålligång för oss. Men eftersom vi var ute så sent så höll det mesta på atts tänga, så efter en kort stund på stan så gick vi hem igen.

Diggiloo på Läckö Slott

2007-07-21 13:52:18 » Musik
Förra veckan frågade min kompis Maria om jag ville hänga med henne och hennes sambo Thomas till Diggiloo på Läckö. Tydligen ville inte hennes föräldrar gå, så då fanns det biljetter över bland annat en till mig. Så ja sa ja och hängde med. Det visade sig att vi hade platser på första raden och att det endast var en meter mellan oss och artisterna *hihi* Man såg sktbra, men eftersom vi satt så nära scnenen så missade vi nog lite av helhetsbilden. Tror mina ögon snurrade runt som en flipperkula i skallen *haha* Faktiskt så hade vi tur med vädret oxå (dvs det regnade inte).

Nedan följer några bilder från konserten:Jordgubbens dag i Vara

2007-07-19 16:51:18 » Fest

Tänkte bjuda på några bilder från Jordgubbens dag :)