Labero - 20 år senare

2011-11-20 10:19:38 » Allmänt

Igår var vi via Fredriks jobb bjudna på middag och Joe Laberos show.

Älskar att äta fin mat ute, och jag blev inte besviken. Förrätten bestod av en Rödbetstartar med Varmrökt lax. Till huvudrätt fick vi Kalv med Västerbottensostpaj. Till kaffet blev det en Chokladpralin. Dock så tycker jag att det alkoholfria vinet (ett speciellt märke), som alla restauranger envisas med att servera, smakar riktigt illa. Hur svårt kan d va för vinproducenter att ta fram ett vin utan alkohol som Smakar Vin (och inte Festis) när d finns jättegoda alkoholfria öl? Det finns ju visserligen Loka att välja, men ja tycker att d ser roligare ut när mitt glas ser ut som alla andras.

Kvällen var en bjudning av Länsförsäkringar till sina företagskunder så innan maten fick man "genomlida", diverse föredrag vilket ändå gick ganska snabbt. När det sedan blev dags för mat så säger de att de har bordsplacerat oss! Och då blir ja nervös...gillar Inte att sitta helt ensam vid ett bord där man inre känner någon. Det visade sig att paren inte var delade på utan det var de från samma företag som hade delats *puh* :) Vi fick sitta bredvid ett par som redan var rejält påverkade av alkohol liksom hade noll bordsskick så middagen gick bra den med *asg* Har kommit på att det inte alls e så farligt att va ute helt nykter för det är inte alls svårt att prata med alkoholpåverkade människor. Dessutom kul att observera hur de anstränger sig för att Inte verka berusade :p

Till slut var det dags för showen i Älvhögsborg. Vi hade plats på sidan ganska långt bort så vi fick sitta snett hela tiden. Älvhögsborg e ju bara såå omysigt! Nä, dit ska man bara gå för att kolla på sport. Ljudet var dessutom dåligt. Klart att Labero är en väldigt skicklig magiker, men måste säga att han känna väldigt passe. Dessutom så körde han många exakt samma trick som han redan visade på den showen som F å jag tidigare sett på Rondo för några år sedan. Gillar heller inte buskishumorn han har.

Sammanfattningsvis kan man säga att det var skönt att komma ut en kväll. Maten var super, men jag e glad att ja inte betalade 520 kr för showen ;)

0 kommentarer


« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: