Kolmården

2011-07-24 23:38:33 » Resa
Nu är vi hemma från vår weekend i Östergötland. Målet var Kolmården, men även Norrköping och Söderköping fick sig ett besök. Vi hade på förhand bokat en stuga på First Camp Kolmården som låg 5 km från själva djurparken. Boendet visade sig vara helt perfekt, man kan ju inte klaga med utsikt över Bråviken :D Det blev ett två-dagars-pass i djurparken vilket sig vara ett klokt beslut - barn orkar ju inte så mycket...och man är ju faktiskt där för barnens skull. Första blev det besök på Lantgården där Mio var hur söt som helst...han skulle absolut pussa varenda get i hela hagen! :D Det var härliga försiktiga grepp om skägget för att styra nosen rätt mot sin mun *leeeeer* Björnarna gillades även skarpt...Mio asgarvade när den ursöta nallen höll på och kastade sin vita boll upp och ner :D Efter lunchluren lyckades vi även få se delfinshowen :)
Andra dagen lattchade vi mest omkring på Kulmården, en gigantiskt stor lekpark, liksom gjorde repriser på de sevärdheter som Mio gillat mest första dagen.
På vägen hem åkte vi via Söderköping för att besöka Smultronstället, ett populärt glasscafé, men det var föööör populärt för det var en helt enorm KÖ för att ens få komma in och få ett bord!! Insain lixom =/ Vi tog oss varsin glass istället på grannfiket som hade betydligt kortare kö. Vi får helt enkelt besöka Smultronstället en annan gång.
Sköna dagar med min sköna lilla familj *me like*
3 kommentarer
virre
2011-07-25 14:14:24

skönt med en semestertripp!


Sara
2011-07-25 17:38:59

Härligt ni ser ut att ha haft det, och den där glassen ser det inte ut att vara nå fel på heller!


Emelia
2011-07-25 21:50:28 » http://emshouse.wordpress.com

Ser myysigt ut! Modigt att lägga ut pix i bikini också ;) Kram!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: