Auktionsfynden och ny plafond

2011-01-24 15:55:48 » Inredning
Mio och jag skulle idag ha åkt till Lek- och Buslandet, men när vi kommer dit så är det stängt på måndagar...blä :( Dessutom skulle han ha lekt med Viggo i helgen men han hade fått ögoninflammation och det vore dumt att ha åkt till honom idag om det fortfarande smittar. Istället åkte vi till möbelvaruhuset Mio och hämtade med oss en plafond. Mio, som är mitt upp i en "peka-på-alla-lampor-han-ser"-period uppskattade naturligtvis besöket mycket *hihi* Väl hemma igen så satte vi upp lampan och skruvade fast stringhyllan som vi köpte på auktionen i helgen. Kanske att hyllan hamnade lite för högt upp...men det inte lätt att ha ett smakråd som inte är så bra på att kommunicera mer än att peka med hela handen *hehe* Det är i såna här lägen det är super att ha målade väggar istället för tapetserade...bara att spackla igen och måla över om man skulle ångra sig :D
Hyllan och sideboarden ska förövrigt målartvättas, slipas och målas om, men det får nog bli till våren/sommaren då man kan vara utomhus. Har dock googlat upp tips på hur man ska gå tillväga när man ska måla om gamla möbler. Hittade en sida här hos Fixa & Dona som nog kan vara till hjälp :)
Plafond Yksi från Mio och Stringhylla & Sideboard från Gullrisets Auktionshus.
2 kommentarer
Sara
2011-01-24 21:43:04

Mycket tjusigt!!


Hanna
2011-01-26 10:30:49 » http://hyunmee.se

Najs! Jag skulle också vilja gå på auktion men vågar nog inte gå själv... Vet inte om jag skulle våga buda heller, man riskerar ju att få en porslinstallrik i huvudet av nån galen tant! ;-)




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: