Öppna Förskolan

2010-09-09 13:43:52 » Mio
Idag har Mio varit på Öppna Förskolan för första gången. Jag har inte tyckt att det har varit värt att gå dit förrens nu när han ju är medveten om saker och ting. Dessutom kan han ju även leka med de andra bebisarna...för några månader sedan var han inte ett dugg intresserad av andra barn.

Det finns två Öppna Förskolor här i stan (iaf som jag vet om) varav den ena ligger i Lextorp och den andra i Sandhem. Den på Lextorp har vi besökt när vi gick på Babymassagen, men jag vet inte om jag gillade området...*hmmm*...så därför valde vi nu att istället gå till Simsnäppan i Sandhem. Vi mötte upp med Ann-Sofie, en arbetskompis fru, och lilla ursöta Calla vid halv tio. När vi kom in möttes vi av en jätterar dam som passade jättebra till sitt yrke *gillar* och ganska snart var det sex barn där, varav en kille kände Mio redan från BVC-gruppen :) Calla, född i juli,  sprang omkring som ett yrväder och visade Mio hur man gungade gunghäst och hur man åkte rutschbana *hihi*
Kvart över tio var det sångstund...men vi kunde inte alla låtar...så vi får väl gå hem och öva ;p Vid elva var Mio, som inte fått sova sin förmiddagslur, så trött att vi åkte hem för att äta.
Jag tror vi ska dit nästa vecka oxå :)
3 kommentarer
Emelia
2010-09-09 15:15:39 » http://emshouse.wordpress.com/

Kul! Va bra att du blev så positivt överraskad! :) & Mio sov gott efter maten?


Helena
2010-09-09 17:58:38

Klart att ni ska fortsätta att gå dit. Elin gillar öf jättemycket, dessutom slipper man en rastlös gnällig unge hemma :P


Emelia
2010-09-10 17:19:28 » http://emshouse.wordpress.com/

Calla var ett otroligt fint flicknamn! Som den fina blomman med samma namn :) Vi kanske hakar på nästa gång då, om du tror att hon inte är för ung ;) Kram!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: