Bilbarnstol nr 2

2010-09-13 15:39:40 » Mio
Det handlar om dagar tills det att vi blir tvungna att lämna tillbaka vårt babyskydd (bilbarnstol nr 1) eftersom vi hyrde från NÄL...och fram tills igår hade vi ingen aning om vad vi skulle köpa...började bli lite smått stressade över tanken att vi helt plötsligt snart inte kan åka bil med Mio om vi inte tar tag i saken. Fredrik skriver ut ett test som vi bägge läser igenom och ganska snart har vi två stolar att välja på. Lite mer läsande på diverse Forum på nätet ger en hint om vilken stol vi ska köpa och det slutade med en Maxi Cosi Mobi. Runner Up blev Britax Hi Tech.
Vi valde Maxi Cosi Mobi eftersom den var smäcker i formen och ombonad för barnet. Britax:en var otroligt fet och skulle ta upp mkt plats i bilen. Ett annat stort plus var att man kan fälla stolen under färd genom en spak mellan benen. Med en Britax får barnet ha en i stort sett lodrät position hela färden =/ Dessutom fanns Maxi:n i massa fina färger...men det slutade med att vi valde en stilren svart/grå iaf :)
Vi har inte monterat stolen i bilen än, men det ska bli skönt att bli av med babyskyddet som vi har tagit med in i hallen efter varje färd. Tyget till stolen ska tvättas och sen är det jag och Mio som åker till NÄL och lämnar tillbaka den :)

Maxi Cosy Mobi med färgsättning Black Reflection.


5 kommentarer
Emelia
2010-09-13 16:35:53 » http://emshouse.wordpress.com/

Åh, kan du inte tipsa om inköpsställe också? :)


Admin
2010-09-13 20:28:16 » http://laprinzessa.blogg.se/

Hehe :)

Vi gick till Babyproffsen här i stan och de hade ett säte där de kunde montera alla stolar och visa hur de fungerade - bra och trevligt! Maxi Cosi:n kostade 2995 riksdaler.


mia
2010-09-14 02:00:13 » http://ehrnbecker.blogspot.com

tvätta ur den ordentligt, bara ett tips.

Dom är OTROLIGT sura och griniga på NÄL. Fråga anders efter att han lämnade tillbaka lokes stol he he


Hanna
2010-09-14 05:54:06 » http://hannabanan.wordpress.com

En sådan har vi till Ella också. Den fungererar utmärkt! Helt fantastiskt att ni klarade er så länge med babyskyddet från NÄL.


Admin
2010-09-14 08:41:22 » http://laprinzessa.blogg.se/

Jag ska köra tyget i maskinen (har dock inte kollat tvättrådet ännu) så får hoppas att räcker! Gillar inte griniga människor hmmm



Faktiskt så har det inte vart några probs alls att använda babyskyddet fram tills nu. Man har dock sett att han har börjat bli lite för lång ;p men plats har han allt fått :)




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: