Kalas för Fredrik

2010-01-06 22:12:56 » Familj
Imorgon fyller älsklingen 31 år. Allt får lixom bli som det blir nuförtiden så vi hade ett spontankalas idag för bara några få. Att vi skulle bjuda på mat bestämde vi två timmar innan de skulle komma *haha* men resultatet blev faktiskt väldigt bra om vi får säga det själva; Pannkaksrulle med köttfärsfyllning och sallad. Blev riktigt gott :) Igår förberedde jag en tårta som skulle förvaras i frysen tills dess att den skulle serveras - kanon. Bara att ta ut den och garnera när det var dags att bjuda på kalas :) Även den blev kanongod!


Kvällen avslutades med sällskapsspelet "Bet your brain" som vi inte hann spela klart, men laget med Fredrik och Caroline hade ett tydligt försprång när våra gäster valde att åka hem.


Imorgon är det alltså Fredriks födelsedag...kommer Knatten komma ut då? Eller ska h*n vänta ännu längre?? Vi har en tid hos BM som ska göra en undersökning vilket jag helst struntar i - kan det inte sätta igång inatt! Jag vet faktiskt inte ens var BM-lappen med tiden är ;)





Pappa, Petra, Fredrik, Caroline, Eva och mamma.

1 kommentarer
Linn
2010-01-06 23:37:09

Bebbe verkar har det lugnt och gott där den är =)

Det kan ju kanske vara lite tråkigt om h*n väljer att komma just på pappas födelsedag. Men oandra sidan blir väl inte F äldre än 31 då eller?? ;P




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: