Working 9-8

2008-09-22 16:35:08 » Allmänt
Igår var vi superduktiga kan man verkligen säga! Direkt efter att vi stigit upp och ätit frukost så började vi grejja inne - och vi höll på oavbrutet (frånsett från lunchen på 30 minuter och en fika) till kl 20 på kvällen"Hål i väggen" började på kanal 6!

Vi har satt upp typ hälften av renoveringsgipset och rivit ner tapeter i hela köksdelen plus spacklat halva väggytan där. Hmmm, nu när jag skriver det här så låter det inte som så mycket - men I promise - It takes time ! !

Det flummiga var att vi egentligen skulle ha förberett hallen för tapetsering+målning eftersom det borde vara fixat där innan värmepumpen kommer så att det bara är att smäcka upp den på sin plats. Resultatet = vi gjorde INGET i hallen *haha* Jag beställde iaf tapeterna i lördags *asg*

Det skulle vi nog ha planerat lite bättre eftersom vi i nuläget har plockat ner alla element i gemensamhetsutrymmena ;p

Jeje, vi får väl värma varandra =D
...för vi vet inte ens när pumpen kommer ;)
2 kommentarer
Anna
2008-09-22 20:54:43 » http://annskipannski.blogg.se/

Det är bra Johanna! Man ska riva ut "allt" på en gång så man till slut blir GALEN på att det måste bli klart! ;p Så har vi levt HELA sommaren... Men nu har vi renoverat badrum och fått golvvärme i hallen :)Najs! Måste säga att ni är JÄTTEduktiga som grejar på alla ledig tid :)


Anna
2008-09-22 20:57:57 » http://annskipannski.blogg.se/

Återstår bara lite tapetsering av hall... fixning av trapp (hur vi vill göra vet vi inte än), och nytt golv i hallen på övervåningen så har vi återställt det vi rev ut i början av sommaren

(tapeterna i hallen är dock kvar, men de SKA bytas)




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: