Fina leksaker

2012-01-23 18:11:17 » Mio
Äntligen har Mio så många delar Brio-järnväg att det går att bygga roliga banor :D Han fick sina första delar på sin 1-årsdag, och de senaste delarna köpte Fredrik igår :) Nu kan två elektriska tåg konkurrera om rälsen.
Igår när den långa invecklade banan byggdes ihop så var frågan egentligen vem som tyckte själva byggandet var roligast...Mio....eller mamma och pappa ;p Mio ville mest köra med tågen emedan jag och Fredrik försökte få ihop den fräckaste banan som möjligt *hihi*
Ett stort PLUS med leksaker från BRIO är, förutom att de är hållbara både i tid och kvalitet, att de är så fina att ha stående framme.
2 kommentarer
Helena
2012-01-23 21:09:30

Kors o tvärs. Häromdagen monterade vi ner Elins spjälsäng som stått o skräpat i lekrummet, för att ge mer plats åt Elins tågbana som hon fick i julklapp. Det har körts tåg där varje ledig sekund. Dessutom fick hon ett batterdrivet tåg i lördags när vi var i Ullared (som en liten muta för hon varit så duktig o tagit sin medicin) :P Det jag ville komma till var att vi betalade där halva priset jämfört med lekmer.se tex....så om ni tycker att han har lite för lite tågprylar ;)


Admin
2012-01-24 07:55:50 » http://laprinzessa.blogg.se/

Att bara åka till GeKås för att köpa Brio-delar skulle bli en rätt dyr affär. Vi hittade dessutom nedsatta delar i vanliga handeln både före och efter Jul :) Däremot så kan ju folk vi känner, som brukar ta turer till Ullared, ta till sig av tipset ;p




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: