Det är för Brand vettu

2008-04-29 16:41:02 » Allmänt
Så brukar alltid J säga när beställaren anser att han överdimensionerat *haha* För tillfället gör ja mitt bästa att bli ännu mer lik J än ja redan e (mini-J) genom att läsa en SBI-skrift om Branddimensionering. E ja inte nördig så säg! ;-) Nu vet ja massor mer än innan. Ganska intr faktiskt ;-)

Schlager rättning

2008-04-28 13:00:36 » Musik
Ja, jag erkänner - jag är inte den största schlager nörden av dem alla...men jag försöker ;p

Rättning: Det stämmer, som en uppmärksam läsare kommenterade, att Dima Bilan INTE var med för Ryssland förra året. Han var med förrförra året.

Så, nu är ordningen återställd igen :)

Till final i ESC 2008

2008-04-27 10:11:43 » Musik

Från varje semifinal kommer 10 länder ta sig vidare.

Från första semifinalen tror jag att följande länder kommer ta sig vidare:

Andorra
Armenien
Grekland 
Norge
Rumänien
Ryssland
Slovenien


Från andra semifinalen tror jag att följande länder kommer ta sig vidare:

Vitryssland
Makedonien
Georgien
Island
Lettland
Sverige
Schweiz

Jag tror att följande länder kommer placera sig högst upp i finalen:

Schweiz
Ryssland
Sverige
Grekland
Georgien
Island

Inför Eurovision Song Contest 2008, del 1

2008-04-27 09:48:43 » Musik
I år är det rekord i antal bidrag som vill vara med i finalen av ESC. Av denna anledning har man valt att skippa det gamla systemet och istället införa två semifinaler där samtliga länder (utom förra årets vinnare och supernationerna) får försöka kvalificera sig till finalen. Charlotte tävlar i delfinal 2 med startnummer 2. Historiskt sett så har ingen med detta startnummer tidigare vunnit...så vi får hålla tummarna att Charlotte lyckas ta sig vidare ur Öststats träsket som faktiskt semifinal nr 2 är *lyckospark*

I väntan på att spelsidorna ska öppna så får jag snällt så länge förpassa mig till att kommentera bidragen som ska vara med i år.


Albanien
För det första - stooooort minus för kläderna OCH för Frisyren *gosh*
Låten: Ganska trist låt, men ändå inte helt urusel. Mellanmjölk.


AlbanienAndorra (+)
Klämkäck låt som snabbt sätter sig på hjärnan. Frågan är om den är så bra egentligen? Tror att jag skulle bli väldigt trött på den när Rix har spelat sönder låten.


AndorraArmenien (+)
Väldigt orientaliskt. På något sätt tycker jag faktiskt om det. Rferängen gillar ja, men i verserna går den ner. Tror ändå att denna kommer komma högre upp än medel i listan.


ArmenienAzerbadjan
Åååhhh...det här är INTE bra...=/


AzerbadjanVitryssland (+)
Ganska bra faktiskt. Kommer absolut gå vidare från semifinalen. Dock så sjunger han inte så starkt som man skulle önska å dessutom så påminner låten om Urkainas allra första bidrag.


VitrysslandBelgien
En fråga bara; Vad i hela friden är detta????


BelgienBosnien
Fler länder med dålig smak....Iiiiuuuu! Vad ska detta föreställa? Känns som ett bidrag som Frankrike kunde ha skickat.


BosnienBulgarien
För mkt DJ för lite sång. Me not like. Dessutom när hon väl börjar sjunga så låter det väldigt falskt.


BulgarienKroatien
Känns lite som Christer Sjögren, fast Christer är mkt bättre än det här.
Varför måste alltid Kroatien låta så tråkiga :(


KroatienCypern
Boooooring!! Nästa...


CypernTjeckien
Bra Tjeckien, äntligen något annat än dålig långhårig hårdrock. Fast det fungerar inte att vinna ESC om man bara skickar superlight-versionen av Charlotte Perelli.


TjeckienDanmark
Låten låter som en cover. Försök till allsång som inte funkar för mig.


DanmarkEstland
Kalkon nr 1


EstlandFinland
Tror minsann att finnarna har snöat in på hårdrock efter vinsten med Lordi. Känns ganska löjligt att landets hårdrocksband vallfärdar till festivalen *que* Inte lika trallvänlig som Hard Rock Hallelujah och dessutom är det på finska vilket jag tror är ett klart minus.


FinlandFrankrike
Känns trist att Frankrike, som en av supernationerna, aldrig tar festivalen på allvar... Man hade ju kunnat göra en bättre låt när soundet i bakgrunden ändå låter ganska lovande.


FrankrikeMakedonien (+)
Tror att detta stuket kan gå hem i Europa. För mig får hon gärna komma till final. Fast jag tycker låten låter bättre på originalspråket än på engelska.


MakedonienGeorgien (++)
Är sångerskan blind eller varför har man solglasögon både på scen och i musikvideon? Synd att hon sjunger på engelska när hon har så dåligt uttal... Tror dock att låten kan gå långt.


GeorgienTyskland
När Tyskland äntligen väljer att inte skämma ut sig inför hela Europa med en typisk Tyskland-låt så undrar jag varför man väljer en halvdann låt där det låter som att man sjunger falskt i vissa övergångar. Ne, funkar inte.


TysklandGrekland (++)
Gillar grekisk musik i festivalen, men denna e tyvärr inte så stark som jag hade hoppats. Dock så är det en bra låt som jag tror många kan rästa på. Dessutom sätter den sig på hjärnan supersnabbt.


GreklandUngern
Ett sömnpiller som är ett sånt där typiskt "gå-på-toa"-framträdande.


Ungern

Inför Eurovision Song Contest 2008, del 2

2008-04-27 09:47:48 » Musik
Island (++)
SNYGGT Island! Ger ni oss en 12:a så får ni en 12:a av oss ;p Precis sån här musik blir jag glad av, och för det så ska den gå till final...och dessutom hamna i toppen :)


IslandIrland
Kalkon nr 2.
Det är när man hör och ser ett sånt här framträdande somman saknar Johnny Logan! :( Jag hoppas verkligen att den INTE går vidare!


IrlandIsrael
Förstår mig inte på sån här musik. Tror inte att den tar sig vidare från semin.


IsraelLettland (+)
Hahaha, kul inslag! Tror inte att den vinner, men klart den går vidare :) Trallvänlig ju ;p


LettlandLitauen
Ååå pinsamt, det här är såå dåligt! Jag tror den kommer komma allra allra sist!


LitauenMalta
Varför sjunger man Vodka? Tjejen har bra röst helt klart. Kanske blir det lite för gapigt? Går vidare till finalen iaf, men sen är placeringen oklar.


MaltaMoldavien
Booooring..... Orkar inte ens lägga in video...Montenegro
När börjar låten egentligen? Hmm, känns som tunn mellanmjölk...


MontenegroNederländerna
När man väntar sig ännu ett uruselt bidrag från Nederländerna så har de gjort en kupp; skickat en låt med orientaliska influenser. Låt som dock kommer spelas och glömmas bort väldigt snabbt...


NederländernaNorge (+)
Jag har oftast alltid gillat Norges bidrag till Eurovision och ser varje år fram emot att höra det. I år är det dock lite annorlunda, och det tar ett tag innan man lär sig att gilla låten vilket inte är positivt i Mello-sammanhang. Sångerskan har dock väldigt bra röst och är skandinaviskt supersöt. Heja Norge :)


NorgePolen
Ballad. Inte alls så dålig. Men faktiskt ganska tråkig. Risk för att Polen inte går vidare till finalen, men jag tycker verkligen inte att de borde ligga sist i betting-listorna.


PolenPortugal
I år var det i varje fall inget käckt "Las Ketchup" inspirerat bidrag, men ändå ack så dåligt och ack så tråkigt!


PortugalRumänien (+)
Fastnade riktigt ordentligt för Rumänien när de första året de var med skickade discodängan Tornero och året därefter uppföljaren (som jag inte kommer ihåg vad den heter). Sedan dess har det dock varit lite di och så med deras bidrag. I år har de dock lyckats skicka ett fint inslag, skilt från tidigare.


RumänienRyssland (++)
Ryssland väljer att, liksom förra året, skicka Dima Bilan som lyckades riktigt bra förra gången. Även i år har de med en bra låt, om inte ännu bättre! Heja Dima :)


RysslandSan Marino
Nä, de får allt skicka något bättre om de ska få vara med och fajtas med de stora länderna...


San MarinoSerbien
Låter väl gnska fint...och ganska typiskt Balkan...hmm... Kan nog gå hur som helst. Förresten, någon som vet vad "moje" betyder?? Tycker alltid att det ordet är med. Ne, i år får det nog vara lite mer glatt som vinner...


SerbienSlovenien (+)
Först låter introt som en del av introt till "Bangkok Hilton" och sedan övergår det till ngt disco-intro. Här tror jag faktiskt att Charlotte får en utmanare på den kvinnliga sidan.


Slovenien

Inför Eurovision Song Contest 2008, del 3

2008-04-27 09:44:17 » Musik
Spanien
Vem vet, det kanske kommer en dag som Spanien Kan vara med och tävla på allvar...en dag när de fattar att inte hela Europa talar spanska. Las Ketchup var dessutom en one-hit-wonder...


SpanienSverige (++)
Charlotte har allt som krävs för att vinna: utstrålning, bra låt och stark röst! Dessutom har hon vunnit förut. Jag tror det kan gå hela vägen :)


SverigeSchweiz (++)
Min absoluta favorit i år! *satsar en hundring* Skön låt som man blir pigg och glad av! Härligt inslaf på italienska som ändå inte tillhör den smöriga sidan á la Eros Ramazotti.


SchweizTurkiet
Ingen favorit... Medelmåttig pop...


TurkietUkraina
Tjej med stark röst och hyffsad låt. Kan säkert ta sig vidare från semifinalen. Man blir dock ganska trött på låten väldigt snabbt...


UkrainaEngland
Varför fortsätter England skicka S * * T till ESC??!!?? Typisk kisse-paus-låt eller hämta-mer-popcorn-låt *blä*


England

Var köper jag minijackan??

2008-04-26 16:32:43 » Kläder
Någon som kan tipsa mig om var jag kan köpa "mini jackan" som typ var och varannan tjej i American Idol har på sig?? Ursnygga ju! Men var köper man dem??

Dålig postorder

2008-04-26 16:30:14 » Kläder
Jag som tyckte att LaRedoute verkade vara ett bra ställe att beställa kläder från...men ne, det skiter sig på en punkt - hur man behandlar sina kunder! Jag beställde en hel del redan i januari...och en del av det kom inom rimlig tid. Sen var det några saker som var restade där de skickade ut brev och informerade om detta...bra kan tyckas...men inte när de hela tiden skjuter upp leveranstiden! Efter jag hade fått 4 st brev hem med uppskjuten leveranstid så valde jag att ringa upp dem, men när tjejen i andra änden förstod ja va ja ute efter så valde hon att få be ngn annan att ringa upp. Någon dag senare ringde en annan kvinna upp och hon kunde erbjuda mig 10% rabatt. BAJS säger jag då! Är det så man behandlar sina kunder "vi har väldiga förseningar i allmänhet just nu"... CRAP! Jag krävde att i alla fall få 50% rabatt eftersom de nu har börjat rabatterat sina varor eftersom sommaren nästan är här...ne d kunde hon inte. Jag förklarade att om jag hade vetat att det skulle dröja så länge att få sina varor så hade jag köpt skorna (som det gällde) för länge sedan när jag såg dem i affären... Hon skulle säga åt någon annan att ringa upp mig...

Igår när jag kom hem från jobbet möts jag av ännu ett brev (rena komedin) där det står att skorna är slutsålda...

JAHA!!??!! Vad kallar man detta! Jella nonchalant sätt!image303
Hej då La Redoute !!!

Rom i bilder

2008-04-22 20:28:36 » Resa
Kom hem från Rom i söndags kväll väldigt sent och kom inte i säng förrens 23:30. Inte så sent kan tyckas...men om man har lagt sig 03:30 natten innan, och nästan lika sent övriga dagar så kanske ni förstår vad jag menar. Varje morgon var det även marsch från hotellet runt 08:00...så det har varit en hektiskt weekend! Men väldigt rolig och intressant och full av upplevelser. Gårdagen var väldigt seg för samtliga på kontoret och hjärnan verkade lagt sig i koma och ville inte vakna. Idag har det vart aningens bättre, men jag borde nog gå och lägga mig typ Genast.

Innan resan till Italien så hade jag knappt ens funderat på att åka dit, men nu såhär efteråt så måste jag erkänna att det var en positiv överraskning. Rom var en väldigt sevärd och romantisk stad och folket som bodde där var, till skillnad mot övriga medelhavsländer, väldigt vänliga och lugna....iaf när de inte satt bakom ratten. Trafiken var helt extrem! Grön gubbe betyder inte grön gubbe och polisen belönar de som hittat på den mest fyndiga parkeringen.

Mysiga omgivningar, mycket kultur, massor att se, väldigt god mat och skönt klimat. Dåligt var dock att det inte verkade finnas så många ställen att gå ut på när man ville gå ut.

Första kvällen var vi för trötta för att gå ut, men ett tappert gäng på 12 pers satt i hotellfoajén till sent och pimplade vin/öl. Andra kvällen hade vi blivit tipsade om en club som skulle vara bra, men även fast interiören och den sansade publiken gav positivt intryck så kunde jag inte förmå mig att släppa loss till den italienska 60-tals musiken... Var var discot någonstans?

Tredje kvällen tipsade guiden om ett disco som vi givetvis styrde kosan mot efter middagen, men efter vetskapen om att det skulle kosta 250 kr att gå in så valde nästan alla att vandra vidare...vilket tyvärr inte gav ngt resultat. Efter tre kvällar i Rom hade vi alltså inte varit ute någonstans...en besvikelse helt klart!

En annan besvikelse var helt klart shoppingen! Jag hade extremt höga förväntningar och kunde se mig själv innan resan komma hem med massor av kassar av italienska läckerheter. Även fast vi vandrade hela shoppinggatan Via Del Corso ner så shoppade jag INGENTING! Kändes hårt...inte heller Sara shoppade något till sig själv. Visst låter det konstigt! Senare när det var försent fick jag höra att det tydligen hade funnits fler shoppingmöjligheter under tågstationen...så det får bli mitt tips till Hanna som ska dit med Kim i augusti.

Fick dock en del italienska matsmarrigheter med mig hem; parmesanost, pasta, brödstänger, olivolja, italiensk medelhavskrydda och salami.image275
Colosseum låg jättenära vårt hotellimage273
Colosseum från insidanimage274
Supergod pasta *mums*image276
Det gäller att ha bra skor i Rom för man går vääääldigt mycketimage277
Peterskyrkan och Petersplatsen, dvs Vatikanstaten. Men var är Påven?image301
Virre och massa rödvin :)image278
Mängders med målningar från de mest kända konstnärerna i Vatikanmuseet. Ni vet Michaelangelo!image279
Fotoförbud i Sixtinska Kapellet.... =/image280
Rom från ovan. Ett besök till borgen med Tibern nedanförimage281
Vätskepaus i borgen. Mysigt med vinrankornaimage282
Typisk italiensk arkitekturimage283
Vätskepaus vid Pantheonimage284
Den stora kupolen i Pantheon med det märkliga fenomenet att det inte regnar in fastän hålet i taketimage285
Kvällsaktiviteterimage286
Italienska gränderimage287
Forum Romanumimage288
På partyhumör :)image289
Tre glada tjejer!image290
Världens godaste pizza! Aubergine pizza *mums* Me maaassa Mozzarellaimage291
Startar shoppingrundan med en Espressoimage292
Endast 70 centimage293
På väg till Spanska Trappanimage294
Sara flirtade med poliserimage296
Gassar i solen i Spanska Trappanimage297
Spanska Trappan

image299
Lyxgatan som ledde till Spanska Trappanimage298
Kastar man ett mynt över vänster axel med höger hand i Fontana Di Trevi får man komma tillbaka till Romimage300
Resan avslutades med Cappucino och Mozzarella-sandwich vid ett fik med två supertjejer, Linn och Virre *kärlek*Klädrätt i Rom?!

2008-04-16 12:58:10 » Kläder
Vad ska man packa med sig för kläder när man ska till Rom tors till sön denna veckan??? Först sa väderleksrapporten att det skulle bli uppehåll och sol de flesta dagarna utom torsdag. Nu ser det ut som att det ska bli kallt, mulet och regn alla dagar utom söndag då det ska bli varmt och fint. Igår började jag riva ut garderoben och har samlat ihop en hög med kläder som jag tänkte packa ner, då med informationen om att det skulle bli 20 grader och sol. Nu är ju situationen lite annorlunda...ååå, I'm going crazy! Har verkligen ingen lust att packa ner regnjacka, men tror dock att den lilla rosa ändå får hänga med *blä*
Jag som har problem att välja rätt kläder en vanlig vårdag i Sverige, nu ska man planera för en hel helg i utomlandet. Vad kallar man det...I-landsproblem!! *leeeer*

Förutom att packa färdigt ska vi även hinna med att kolla på ett hus idag, det i Björndalen. Dyrt e bara förnamnet, efternamnet är dåligt läge. Vi åker främst dit för att titta på ytorna och känna hur ett hus i den storleken, och med den planlösningen, känns.

Sist men inte minst, Grattis Ulf på födelsedagen! :)


Sound of Music

2008-04-14 20:16:25 » Allmänt
Igår var jag, Hanna och Melle i Göteborg och tittade på musikalen Sound of Music i Scandinavium. Det var min födelsedagspresent från dem *tack älsklingar*
Vi skulle ha käkat på en trevlig restaurang men eftersom vi blev lite sena så fick vi hoppa in på närmaste Kinakrog och äta i ultrarapid. Dessutom var det ju katastrof eftersom Melle inte hann äta sin efterrätt! ;p Hanna är annars ganska bra på att laga till bananer har jag hört!!

Melle har förövrigt skrivit en lång och rolig recension av musikalen så jag hänvisar till hennes blogg [ goldenwords.blogg.se ]

En helt annan sak: är alla kvinnor helt galna i Brolle eller?!? Fick reda på att min mamma är helt dökär i honom och hon blir helt rosig om kinderna när man pratar om honom *fnissar* Jag frågade Melle, och tydligen var hon oxå kär i honom *haha*image272
Bild tillägnas min söta lilla mamma

Grattis Lina 6 år

2008-04-10 20:28:06 » Allmänt
Grattis Lina på din födelsedag! På lördag kommer vi och lämnar presenter :) *puss och kram*
Födelsedagsbild som Farmor satt in i dagens TTEla   

Vad sur man kan bli

2008-04-10 20:09:18 » Allmänt
Jag blir så fruktansvärt irriterad på supporter som idiotförklarar en på direkten innan man hunnit förklara sitt problem! Att CAD-supporten inte tog mig på allvar från början beror garanterat på att jag e tjej...no doubt about it... *grrr* But don't mess with me! Efter sjuttiotolfte samtalet och mitt problem fortfarande inte hade löst sig så lät han (för det var ju en HAN) plötsligt väldigt ödmjuk...för då hade han typ fattat problemet. Vem är det som är trög egentligen??!! Det visade sig att det var fel i CAD-versionen...så jag fick kopiera med mig filer från en tidigare version in i den nya. Hur vettigt verkar det??

Jag gav honom ytterligare ett problem att klura ut varvid han bad att få ringa tillbaka när han hade löst det. Han har fortfarande inte ringt...

Datorhaveri

2008-04-09 21:01:19 » Allmänt
Ååååå man blir ju bara helt frustrerad! Mycket får paja men inte datorn när det typ är det enda redskap man använder på jobbet. Det började redan i måndags när jag kom på morgonen och blev tvungen att starta om den typ direkt. Sen låste allt sig när jag öppnade Outlook'en. Fick höra att det berodde på att jag hade 2220 mail.... Haha, försöka går ju ;p Jörgen lilla!

Sen fortsatte det under dagen och även CAD:en låste sig och frustrationen steg. Efter ett antal omstart och blåskärmar så beslutade jag mig för att använda ett progg i taget, och det utvalda progget blev Powerpoint *haha* Ja varför inte, företagspresentationen skulle ju göras den med :)

Till slut fick vi dit vår datasupport som efter några felkörningar konstaterade att det var min hårddisk som hade kraschat. De senaste dagarna känns det som att jag har hoppat omkring mellan lediga datorer på kontorer och typ enbart customizat ADT:en innan personen i fråga kom tillbaka så att jag fick byta dator. Hur som helst IDAG har jag fått ny hårddisk och ny fläkt. Törs jag klaga på att datorn nu ger ifrån sig ett tjutande irriterande och högfrekvent ljud :( Tror att jag fått alla progg installerade igen som jag hade innan kraschen och att de flesta genvägarna ska vara tillbaka.

Vad säger man - TRÅKIGT!

ROM - here I come

2008-04-06 16:17:12 » Kläder
Så, nu kan jag åka till ett varmt och soligt Rom och lämna vinterkläderna hemma :) Hoppas skorna passar efter jag fått gå in dem lite hemma...38:orna var nämligen glapp i redan i affären även fast jag fick prova ett orpovat par. Hoppas 37:orna töjer sig lite =/image267
Kort Trenchcoat från Vilaimage266
Scarf från Vilaimage268
Ursnygga skor från Scorettimage269
Söt axelväska från KårlinsMåste även ge er en bonusbild idag. När jag var inne i sovrummet imorse såg jag på klädkroken, där älsklingen hängt upp sina jeans, att det i uppviket låg....KEX! Hur i hela friden har de hamnat där??? *skrattar* Någon som vait i skafferiet i smyg kanske ;pimage270
Kex i älsklingen uppvikta jeans

Melodifestival shopping

2008-04-05 17:31:13 » Musik
I förmiddags var vi och tittade på ett visningshus från Eksjöhus i Skogshöjden. Man hade lite förväntningar på det eftersom det hade de kriterierna som vi letar efter; dvs öppet kök köksö, master bedroom med eget badrum och dressing room, avskild del till övriga sovrum. Dessvärre var det alldeles För Öppet mellan kök och matsal och tv-rum.

http://www.eksjohus.se/view_image.asp?imageid=107&lng=se&id=77

Det vi letar efter är typ en öppen planlösning som ändå inte är FÖR öppen...typ så att köket kan ligga öppet i anslutning till matsalen, men att man kommer till tv-rummet via en vinkel i huset. Fattar ni? Ne, tänkte väl d... ;p
Ska ändå visa typ hur vi vill bo så kan ni hålla utkik till oss! Titta på huset nedan och föreställ er att man tar bort kylet som står mitt i köket och istället sätter in en köksö där. Nu ligger ju detta huset i Björndalen och väldigt nära huvudvägen...synd! Sen är ju priset dessutom vääldigt högt *skit*

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/142316

Efter husvisningen for jag till Överby för att träffa Emelie, vi skulle kolla lite på Melodifestivalartiser på Etage.Först ut var Alexander Schöld som inte alls hade mkt publik. Sedan var det Velvet, som hade ganska många som lyssnade. Fler var det som kom för att lyssna på Patrik Isaksson...men flest var det som kommit för att se Charlotte Perelli. Alltså, det var smockfullt med folk!! De hade till och med fått stänga av rulltrapporna så att folk skulle ha ngn plats att stå på. What to say, she Rocks! *heja Charlotte*

Mellan artisterna som kom varje hel timme och bara körde 3 låtar var, så passade vi på att äta lunch på Briggen *mums* Storasyster bjussade :)Fredagsmys

2008-04-05 17:10:39 » Mat
När jag kom hem från träningen igår så hade älsklingen lagat supermys *love* Det fanns lite av allt möjligt, och det var supergott! Soppa, vitlöksbröd, sallad, laxrullar, bakpotatis, kräftröra och ostbricka :) *MUMS*

Förresten, det var inte vilken träning som helst, det var ett schlagerpass! :-D Sååå kul! Mer av sånt ;p Dock så hade jag förväntat mig fler klassiker och inte Fridas "Upp o hoppa"...image265
Fredagsmys

Hus i dåligt skick

2008-04-02 19:17:35 » Allmänt
Nehe, inte det heller! Man borde kanske ha anat det redan på Hemnet när det enbart fanns bilder på fasaden att titta på. Enbart plalösning från insidan. Alltså, vi har precis vart och tittat på ett hus i Björndalen i mkt dåligt skick. Där ser man tydligt vad man får för 1,5 miljoner i Trollhättan!! Yeah wow skitbra...NOT :(

Man kan ju undra vad som hänt med familjen som bott i huset för de verkade som bortblåsta vilket även interiören var...det fanns ju varken tapeter på väggarna eller trappräcken som satt fast *gosh* Ett fall för fogden kanske?

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/129538

Nytränad och het

2008-04-01 20:10:31 » Träning
Så jella gött att komma hem från träningen o va så jella slut o känna att vaderna skriker när man går upp i trappan! Dessutom är det ett skitbra sätt att undvika äta sötsaker för det vill man verkligen inte trycka i sig när man vart så nyttig! Ne, en stor och god sallad blev det, och nu vankas det gårdagens avsnitt av Prison Break som ju har börjat igen *jippie*

Försöker få pass-ledaren att köra en schlager skiva, och det verkar faktiskt som att det kan bli verklighet. Har dessutom tryckt extra mycket på att hon ska lägga in maaaaassa Magnus Carlsson *hehe* Då blir det ju hur gött som helst att skutta :-D Idag sa hon tydligen ngt kul till mig när under passet för några började fnissa vilt...men ja hörde inget... Marissa, va sa hon?? *aaaa* Hon tjötar även som faan att ja ska komma tillbaka till hennes styrkepass...ja why not, hon e ju så jella bra :)image264
Meine schwettische mage ;p