Oliver 10 månader

2013-03-30 23:45:21 » Oliver

Han kryper. Han ställer sig upp. Han leker med Mio. Han lyssnar till sitt namn. Han älskar att leka tittut. Han "dyker" själv i från kanten i babysimmet. Han är nyfiken. Han utforskar :) Men ännu inga tänder ;)

Glad Påsk

2013-03-28 20:21:13 » Mio

Idag hade Mio med sig sitt odlade gräs hem från dagis. Så sött :D Det finaste påskpyntet vi någonsin haft <3

På tur med Hanna

2013-03-27 23:02:06 » Vänskap

Ibland behöver man komma bort lite och umgås med en vän. Det gjorde jag i helgen när jag och Hanna åkte till Metropolen Borås! Haha, javisst ;) Hägringen var en restaurang som erbjöd sushibuffé och som hette Eest. Det blev en, och två, och tre tallrikar med sushi innan magen sa stopp.
Vi passade även på att shoppa lite, och att ta en hotellnatt med lite tjejmys :)

Vill va me

2013-03-20 22:49:57 » Oliver

Allt Mio gör är intressant. Ja till och med kul! Mios rum speciellt är jätteskoj, och Oliver piper iväg dit så fort han får chansen ;) Mio tycker det är lite jobbigt att lillebrorsan hela tiden ska in i hans rum å härja, men samtidigt tycker han att det är tråkigt när Oliver vilar. De börjar leka nu! Wehoo :D Men snart börjar de väl bråka istället ;p

Lek- och bus

2013-03-17 22:05:15 » Allmänt

I helgen besöktes det Lek- och Buslandet tillsammans med de som jag åkte till The Nike Blast med, Emmelie och Anna-Karina. Och naturligtvis en massa barn. Emmelie hade med sig sambon Jimmy och barnen Vilgot 3 år och Levis 1 år. Anna-Karina tog med sina minstingar Love 4,5 år och Liv 3 år. Både Mio och Oliver lekte som tusan så att 4 timmar bara svischade förbi :D

Kusinträff

2013-03-17 21:52:00 » Familj

Idag kom barnens kusin Ronja förbi för att leka med Mio och Oliver. Det smaskades majskrokar, smulades muffins, kastades leksaker och busades :)

På G i sovrummet

2013-03-17 16:38:59 » Renovering - Allmänt

Då får vi se när vi får tid (och ro) att göra klart i sovrummet! Filten ligger på sin plats i sängen. Tapeterna ligger i en låda på golvet ;)

Detta bebis (barn) snack

2013-03-16 00:26:17 » Allmänt

Alltså hur kul är det att lyssna på hur duktig någon annans unge är på dittan och dattan. På vilket blöjmärke han/hon använder. På hur duktigt bebisen äter. På hur den sover. På när den lärde sig sitta, stå, gå osv. Nä fyyy vad tröttsamt att lyssna på föräldrar á la solsidan! Var får man höra detta bäst om inte på sammankomster såsom babymassage, mammapromenader, babysim osv... Varför har man slutat prata om sig själv? Vilka tv-program man gillar. Vilken mat man lagar på helger. Vilka hobbys man har. Vad man shoppat??!!
Jag måste säga att jag borde skaffat barn nummer två från början. På babysimmet jag går nu med Oliver finns bara flerbarnsmammor och det är så sköönt att prata med dem. Alltså jag bryr mig inte om Pampers/Libero...Semper/Naan...Napp/Tumme...som man märker att förstagångsmammorna envist maler om. Har aldrig gillat sånt snack och kommer aldrig göra heller. Inte är man en sämre mamma heller för att man hellre pratar träning än tupplur.
Naturligtvis är ditt barn det bästa som hänt just Dig, men tänk på att alla tänker så och då är det inte alls lika intressant att höra om andras ungar hur fantastiska barn än må vara. Vi älskar våra barn mer än vi förmår uttrycka, men låt inte det definiera vem du är.

Urban Jungle Mountain Buggy duo

2013-03-15 14:04:17 » Allmänt

Ståbräda i all ära, billigt och bra...men hur kul är det när storebrorsan i princip vägrar stå där nu. Inte för att vara motvals, utan för att han är toktrött efter dagis och inte Orkar stå... Nuförtiden hinner vi knappt komma hem från dagis innan Mio däckar. Ja vet att man bara har en duovagn under kort tid, men för våra behov passar det kanon just nu och så fick det bli. Häromdagen såg vi en Mountain Buggy från Urban Jungle på Blocket som vi åkte och köpte. Efter första promenaden får man säga att vagnen får mycket väl godkänt! Bägge somnade fint bredvid varandra :D

Oliver 9 månader

2013-03-07 22:44:32 » Oliver

För någon vecka sedan blev Oliver 9 månader. Det sista har det hänt massor i utvecklingen :) Han kryper fortfarande inte, men på något sätt tar han sig fram överallt ändå ;p Det roligaste är att ta sig till vedkorgen och knapra på bark *haha* En annan kul aktivitet är att dra sig upp på bänkar och pallar, och att stå på knä mot diskmaskinen och kasta ut saker ;p Han säger "Mamaa" stup i kvarten, och blir skitgrinig när han inte får uppmärksamhet. Oliver är en matglad kille och blir sur även av att inte få smaka på maten som vi stoppar in i våra munnar...fastän han precis fått mat innan! Han älskar att bada och är riktigt duktig i babysimmet :)

Önskar mig

2013-03-04 21:59:28 » På önskelistan

Har önskat mig dessa förut, men äger ännu inte en enda del ur denna fantastiska serien. Pratar om Marimekkos ursnygga Siirtolapuutarha. Vill ha typ allt ;p men kanske inte mönstret med grön botten och färgade prickar. Tallrikar, koppar, skålar :D Skulle heller inte tacka nej till två uppsättningar sängkläder :)

Mode konstateranden

2013-03-03 14:03:20 » Shopping

Så fort solen visade sig fick jag maaasssor med energi. Allt från intedningstankar till ett enormt shoppingsug bara svepte över mig! :D Har redan bloggat lite om vad man ska ha på sig våren 2013, men här kommer lite mer.

Bomberjackan är tillbaka! I såväl gammal som ny tappning. Svart eller grön är väl vanligast, men har även sett den i blommigt :) Bomberjackan är dock inget som jag tänker införskaffa.

Fladdriga mönstrade byxor! Huur snyggt som helst...på d som passar i dem :) Provade ett par igår, men det var inget för mig. Men på rätt person verkligen skitsnyggt! Finns ett fint set på MQ för den intresserade :)

Mönstade byxor. Snyyygt!
Mönstrade leggings. Skira blusar och tunikor...that is my cup of tea! :D Så tänker jag gå klädd i vår :) Till det vill jag ha snygge bikerjackan! :D

Ett spännande tips är att hålla utkik efter Naemi Josefis design som tydligen kommer i vår. Han slog igenom i svenska Project Runway och var en lysande stjärna från program ett.

Nu är jag ju ingen modebloggare, men detta var ju bara för snyggt för att lämnas onämnt :D 90-tal we love! <3
(Trodde aldrig jag skulle säga så)