Nuntorpsdagarna

2011-05-29 15:46:03 » Mio
Vädret har ju varit si och så hela helgen...men vi bestämde oss ändå för att åka till Nuntorps Naturbruksgymnasium idag då det var Nuntorpsdagarna nu. Mio behöver inte en massa avancerade aktiviteter...och det behöver verkligen inte kosta något heller, för att han ska bli nöjd. Det räcker kort och gott med djur, speciellt hundar :)
Vi packade in stövlar, regnjackor och regnskydd till vagnen och for iväg till Dalsland (dit behöver man inte åka alltför ofta hehe). När vi kom fram både blåste det kallt och regnade omväxlande, men det gick ändå att vistas där...fast regnskyddet åkte på och av, på och av, på och av ;p
Mio fick klappat getter, hundar, hästar, kaniner och kossor. Hönorna var lite obehagliga *hihi* Han har hälsat på massa olika hundraser, bla en jääättestor och fin St Bernhards hund och en Amerikansk någonting... Fina var de och hade så fin päls :)
Kossor hade han lärt sig hur de såg ut, antagligen genom sina böcker, för han sa "muu" direkt vi kom in i ladugården. För tillfället tror jag att hundar och kossor är favoritdjuren.
Mio spanar in agility-banan.
Titta pappa, öff-öff!
Män och maskiner...
Kalven formade tungan som en krok och ville äta upp oss...eller Mios kaka ;p
0 kommentarer


« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: