Mera gräs

2008-09-15 12:54:26 » Allmänt
Japp, vi har varit ute och grejjat i helgen igen! Men det är ju kul att va ute när man faktiskt Kan va ute! Annat va d på Hjortmossen där alla stammisar härjade fritt hela tiden och upptog varenda ledig gräsyta *grrr* Eftersom vi tydligen har lyckats med att så gräs så fortsatte vi med sådden på övriga ställen som vi tänkt oss gräs - så nu är det bara att hålla tummisarna igen :) Undrar ni varför vi har sparat två fläckar på baksidan så beror det på att det ändå kommer ligga under ett trädäck senare till våren och då är det ju lite onödigt med gräs där.

Igår hade vi tänkt köpa lamporna till "stjärnhimmeln"...men vi hittade inte sådana någonstans...så det bar till Bauhaus i Uddevalla där vi visserligen inte heller hittade de eftersökta lamporna...men istället fick med oss vit väggfärg hem! Så nu ska d börja hända grejjer även inne. Har börjat riva loss lite tapeter i köksdelen, men ska göra ett ryck nu i veckan och försöka fixa underlaget så man kanske kan måla nästa helg?!

Var det förresten någon som såg "Hål i väggen"TV6 igår?? Jag vet att det e ett skumt japanskt TV-progg från början, men TV6 e typ enda kanalen som ja kan titta på **aaahahaha* eftersom vi inte köpt en box än ;p Hur som helst så tyckte ja det var kul! Kanske berodde d på komikerna Björn, Felix o Henrik som va me i gårdagens avsnitt :)




Hål i väggen - del 1
2 kommentarer
Mia
2008-09-15 13:38:56 » http://spaaniz.blogg.se/

ja, hus ska man förklara planlösningen? Jag har den här hemma någonstans =)

Kök och badrum på bottenvåningen, även matsal, vardagsrum och kontor. På övervåningen finns två sovrum. I källaren har vi garage, pannrum och tvättstuga.

Ah! skit i detta kom och hälsa på istället vettja!!

kram


mia
2008-09-16 20:29:41 » http://spaaniz.blogg.se/

ja det här med tapeter. Man ska nog göra som ni gör, börja i ett rum och jobba sig framåt. Att planera allt samtidigt känns en smula svårt.




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: