Inför Eurovision Song Contest 2008, del 2

2008-04-27 09:47:48 » Musik
Island (++)
SNYGGT Island! Ger ni oss en 12:a så får ni en 12:a av oss ;p Precis sån här musik blir jag glad av, och för det så ska den gå till final...och dessutom hamna i toppen :)


Island



Irland
Kalkon nr 2.
Det är när man hör och ser ett sånt här framträdande somman saknar Johnny Logan! :( Jag hoppas verkligen att den INTE går vidare!


Irland



Israel
Förstår mig inte på sån här musik. Tror inte att den tar sig vidare från semin.


Israel



Lettland (+)
Hahaha, kul inslag! Tror inte att den vinner, men klart den går vidare :) Trallvänlig ju ;p


Lettland



Litauen
Ååå pinsamt, det här är såå dåligt! Jag tror den kommer komma allra allra sist!


Litauen



Malta
Varför sjunger man Vodka? Tjejen har bra röst helt klart. Kanske blir det lite för gapigt? Går vidare till finalen iaf, men sen är placeringen oklar.


Malta



Moldavien
Booooring..... Orkar inte ens lägga in video...



Montenegro
När börjar låten egentligen? Hmm, känns som tunn mellanmjölk...


Montenegro



Nederländerna
När man väntar sig ännu ett uruselt bidrag från Nederländerna så har de gjort en kupp; skickat en låt med orientaliska influenser. Låt som dock kommer spelas och glömmas bort väldigt snabbt...


Nederländerna



Norge (+)
Jag har oftast alltid gillat Norges bidrag till Eurovision och ser varje år fram emot att höra det. I år är det dock lite annorlunda, och det tar ett tag innan man lär sig att gilla låten vilket inte är positivt i Mello-sammanhang. Sångerskan har dock väldigt bra röst och är skandinaviskt supersöt. Heja Norge :)


Norge



Polen
Ballad. Inte alls så dålig. Men faktiskt ganska tråkig. Risk för att Polen inte går vidare till finalen, men jag tycker verkligen inte att de borde ligga sist i betting-listorna.


Polen



Portugal
I år var det i varje fall inget käckt "Las Ketchup" inspirerat bidrag, men ändå ack så dåligt och ack så tråkigt!


Portugal



Rumänien (+)
Fastnade riktigt ordentligt för Rumänien när de första året de var med skickade discodängan Tornero och året därefter uppföljaren (som jag inte kommer ihåg vad den heter). Sedan dess har det dock varit lite di och så med deras bidrag. I år har de dock lyckats skicka ett fint inslag, skilt från tidigare.


Rumänien



Ryssland (++)
Ryssland väljer att, liksom förra året, skicka Dima Bilan som lyckades riktigt bra förra gången. Även i år har de med en bra låt, om inte ännu bättre! Heja Dima :)


Ryssland



San Marino
Nä, de får allt skicka något bättre om de ska få vara med och fajtas med de stora länderna...


San Marino



Serbien
Låter väl gnska fint...och ganska typiskt Balkan...hmm... Kan nog gå hur som helst. Förresten, någon som vet vad "moje" betyder?? Tycker alltid att det ordet är med. Ne, i år får det nog vara lite mer glatt som vinner...


Serbien



Slovenien (+)
Först låter introt som en del av introt till "Bangkok Hilton" och sedan övergår det till ngt disco-intro. Här tror jag faktiskt att Charlotte får en utmanare på den kvinnliga sidan.


Slovenien
1 kommentarer
Jelle
2008-05-03 16:30:51 » http://brunettjella.blogg.se

moje betyder mitt på serbiska så att du vet (:
puss & kram (:




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: