Fallens Dagar 2007

2007-07-22 11:53:40 » Fest
Årets upplaga av Fallens Dagar blev lite annorlunda än tidigare. Eftersom Hanna och Melle jobbade och Maria numera är mamma så bestämde vi oss för att inte ha samma sorts fest som tidigare. Istället tog vi endast hit våra syskon. Efter lite Singstar var allt i full gång som vanligt. Vissa kunde inte slita sig från micken, men när vi väl fått loss den så promenerade vi ner på stan en sväng. Vid det här laget hade även min kompis Peter kommit.

På torget kände man sig aningens missanpassad eftersom åldersgruppen där var relativt låg, dvs runt 16. I öltälten däremot var det mer hålligång för oss. Men eftersom vi var ute så sent så höll det mesta på atts tänga, så efter en kort stund på stan så gick vi hem igen.

1 kommentarer
Hanna
2007-07-22 23:53:20 » http://hyunmee.se

Hej Johanna! Tråkigt att du har startat en likadan blogg som alla andra har.. vad var det för fel på din sida? Den har du ju gjort själv!
Jobbade Emelia i helgen? Hon har varit i Leksand mig veterligt.. var ni ute och såg fyrverkerierna ikväll? Hade gärna hängt på om jag kommit hem lite tidigare. Vi såg de från våran balkong, tjusiga :)
Hoppas vi ses snart, ni kommer väl och beskådar lägenheten i veckan? :)
Kram pårej




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: