Försmak på julen

2010-11-07 14:01:40 » Shopping
Igår var vi på Överby för att köpa ett par vinterpjux till Fredrik...men det tråkiga med Överby är ju att det finns så dåligt med skoaffärer... :( Vill man ha skor till vuxen som inte pajjar med en gång så finns det i stort sett bara Scorett att välja på och där är tyvärr inte utbudet till herr så värst stort. Scorett ur damsynpunkt är ju desto bättre vilket både Hanna och jag upptäckte när vi kom ut ur affären med varsin låda ;p

När vi ändå var ute och flängde så åkte vi till Torp för vidare skoletande till Fredrik. Bianco gav inget resultat heller, utan det var inne på Eurosko som han hittade en riktigt fräck känga :)

På Överby passade vi på att handla lite på Maxi. Därinne hade de dukat upp med glögg och pepparkakor :) *me like* och när man stod där och fikade så fick man en mysig julkänsla! Mer sånt, typ the american way :D
Idag spädde vi på julkänslan med att köpa hem prinskorv å julskinka å köttbullar å leverpastej :D *yammi* Vörtbröd lyser dock fortfarande med sin frånvaro *hehe* Ingen vidare värst hälsosam lunch, men det fick vi unna oss efter en drygt 2 h lång vinterpromenad :)
Årets första jultallrik *mums*

1 kommentarer
Hanna
2010-11-09 17:05:16 » http://hannabanan.wordpress.com

Klart man ska äta maten man gillar mest året runt, och inte anpassa sig till en speciell högtid. Själv tycker jag dock att det bästa med julmat är att man bara behöver äta det en gång om året ;-)




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: