3 veckor efter förlossningen

2012-06-19 10:46:27 » Träning











Japp, jag gillar att fokusera på min kropp, men det är sån Jag är. Alla andra får vara och se ut precis hur de vill så länge De mår bra. Så länge Jag ser ut som Jag vill så mår Jag bra :) Så här ser jag iaf ut nu - 3 veckor efter förlossningen. Om jag är nöjd? Nej! Gosh, har ju gravidkilon kvar och obefintliga muskler! Tills jag är nöjd så kommer jag bo i mina träningskläder.
3 kommentarer
Frida
2012-06-21 21:40:31 » http://fridahelena.blogspot.se

Hej!

Jag hittade ert fina hus på Styleroom och eftersom vi precis håller på att måla vårt hus vitt (med svarta detaljer) skulle jag vilja fråga dig en sak. Vi vill ha en svart markis, tycker det är riktigt snyggt mot det vita. Tyvärr har jag hört att det är opraktiskt med svart markis då tex pollen syns väldigt mycket + att den blir solblekt snabbt. Är det nåt som ni har "stört" er på? Eller tycker ni att det funkar bra med svarta markiser?



Jättefint hus ni har för övrigt! och grattis till fina sonen! Jag har också en liten kille här hemma, drygt 2 månader och jag vill också få tillbaka den kropp jag har haft tidigare. Så det var kul att läsa ditt inlägg för jag känner verkligen igen mig :)



Trevlig midsommar!

Med vänlig hälsning,

Frida


Madde Bornstrand
2012-06-22 00:44:04

Du är ju skitsnygg! Men jag vet vad du menar, jag har inte heller blivit nöjd förrän jag har sett ut ungefär som innan! Och det går ju faktiskt, bara man kämpar lite! Dock ser du ut att vara i superform för att ha fått ditt andra barn för 3 veckor sedan!


Admin
2012-06-23 13:12:15 » http://laprinzessa.blogg.se/

Frida: Tack för fina kommentarer :)

Kul att du gillar vårt hus :D Nu har vi ju bara haft de svarta markiserna en säsong och jag kan egentligen inte riktigt svara på dina frågor. Huruvida de solbleks eller ej vet jag ännu inte. Men blir inte det mesta solblekt egentligen...rött blir väl lite åt det rosa hållet och svart blir kanske grått? Det finns ju även olika sorters tjocklek på tyget varav vi valde det tunnare och lite billigare. Vill man vara säker på att det inte solbleks så lätt så kanske man ska välja det tjockare (som uteserveringar annänder). Ang. pollen så har det synts ja... Både på fönsterblecken och på markiserna. Men det har vi bara spolat av med trädgårdsslangen :)

Grattis själv till sonen! Och lycka till med träningen.



Madde: Tack snälla du. Jag vet, det funkar...gick ju efter första barnet så varför skulle det inte gå nu?! :) Och ser man på DIG så fattar man Verkligen att det funkar - snygging!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: