Ettårskontroll på BVC

2011-01-27 19:07:41 » Mio
Igår var det dags för ettårskontrollen på BVC...med andra ord dags för två nya underbara sprutor, en i vardera lår :( Denna gång var det Fredrik som fick traska iväg till BVC med Mio eftersom jag jobbade. Som vanligt skrek han när han fick sprutorna, men sen på kvällen när jag kom hem verkade han glad som vanligt. Idag när jag kom hem så verkade han tyvärr ha fått feber och var både varm och hade blöta ögon. Får hoppas att febern har släppt till imorgon...lilla killen!
Förra ggn vi var på BVC så hade han inte alls gått upp så mkt som han kanske borde...bara knappt 300 g på två månader. Nu däremot så hade han tagit igen det och gått upp mer än ett kilo på två månader :D Nu ligger han helt normalt på sin viktkurva men hade hoppat upp ett snäpp på längdkurvan *hihi* Fortfarande är det storlek 80 som gäller och det är inte alls en tanke på att byta till 86.
Nu väger Mio 10520 g och är 79 cm lång.

1 kommentarer
Hanna
2011-01-28 10:18:12 » http://hyunmee.se

Klart ni kan köpa storlek 86! Det är ju bara en tidsfråga innan 80 blir för litet för Mio och man kan ju vika upp för långa byxor men inte vika ner för korta. Tycker dessutom inte att det är nån skillnad att gå upp i storlek men att gå ner i storlek däremot går inte alls. Vi har kört 86 sedan Ella var över 78 cm och hon är ju inte mycket större än vad Mio är nu och använder mest kläder i storlek 92.




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: