Feliz Navidad y Prospero Año Nuevo

2011-12-31 18:15:52 » Resa
Nu är vi hemma igen (tyvärr) efter en kanon semester på Kanarieöarnas Lanzarote. Vi for dagen innan Julafton och kom hem igår kväll. Jäss, vi for över Julafton och i efterhand ångrar jag det absolut inte. Mio har visserligen pratat massor det sista om "tintar" (tomtar), men jag tror inte han sörjer att han missade en julafton när han är så här liten...när han blir äldre så vill han nog vara hemma över jul.
Vi bodde i en liten familjevänlig badort som heter Playa Blanca och passade oss med en två-åring helt perfekt. Ett stort hotellområde med "bungalows" men ändå litet och mysigt på något sätt. Alla lägenheter hade både nära till poolerna och till stranden. Även den lilla strandpromenaden var barnvänlig och lugn, dvs varken bilar eller mopeder...basa massa barfota turister :) Mio kunde springa hur han ville - kanon! Eftersom vi inte hade valt All-Inclusive så tröttnade vi dock ganska snabbt på den lilla restaurangutbud som fanns att tillgå på vår korta strandpromenad, därför gick vi varje kväll en 10-minuters promenad bort till hamnen (där båtarna går över till Fuerteventura) och åt. Nästan alla kypare var supergulliga med barn och flirtade och skojjade. Dock så förstår jag inte riktigt hur de tänker när de efter maten sträcker fram mängders med klubbor till en liten två-åring...vill de kväva barnen?
Även vädret passade små barn kanon, drygt 23 grader på dagarna och lite blåsigt. Inte alls tendens att kännas för varmt. Snarare så hade jag kanske önskat ett par grader varmare för att det för mig skulle kännas ultimat, men huvudsaken var att Mio trivdes...och det gjorde han verkligen! Jag tänkte innan vi åkte på resan att jag och Fredrik gör det för vår skull, men väl därnere så kändes det som att vi var där för Mios skull. Han var hela tiden så glad, och njöt av att kunna springa ute i shorts och plaska i vattnet. Jättekul! Vi lär resa igen med Mio :) Själva flygresan funkade fint de första tre timmarna...men när man själv tyckte att det började bli segt så visade ju även Mio tendenser på grinighet...inte konstigt alls. Men det gick fint det med, och när vi klev av flygplanet på Landvetter så sa flygvärdinnan "vilket snällt barn du har" :D Tänk vad skönt dessutom att nuförtiden kunna boka till både sulky, spjälsäng och barnstol till sin resa. Smidigt och lätt :)
Fredrik visar Mio att tomten har vattengympa i poolen intill :)
Känner på vattnet.
Badpojkar.
Glad liten sötnos.
På hotellområdet.
Mio chillar på balkongen.
Tar färjan över till Fuerteventura.
Hamnens strandpromenad intill Playa Blanca.
Dagstripp till lite större orten Puerto del Carmen.
Plask! :D

6 kommentarer
Anna
2012-01-01 10:57:47

Va härligt! :) Man ser verkligen att Mio trivs som "fisken i vattnet" :)


virre
2012-01-01 14:13:38

ser ju perfekt ut! vad kul att ni har haft det bra!


mia
2012-01-01 17:47:16 » http://ehrnbecker.blogspot.com

så skönt det låter och välkomna hem! Gott nytt år!



Vad lik mio är fredrik på sista kortet :)



kram


Emelia
2012-01-02 09:48:14 » http://houseofemelia.blogspot.com

Å så fina bilder! :) Mio ser verkligen ut att trivas!

Det var tråkigt att vi inte hann ses före jul men ändå tur eftersom vi inte ville smitta någon med vår efterhängsna halsfluss. (Anders fick det tom TVÅ ggr...)

Vi ses väl i alla fall på Kajsas dop till helgen?

Kram!


Hanna
2012-01-02 14:35:29 » http://Hyunmee.se

Det ser superskönt ut! Många fina bilder. Tycker det låter som om flygresan gick över förväntan ;-) Kram


Admin
2012-01-02 14:39:46 » http://laprinzessa.blogg.se/

Hanna: jo det gick ganska bra. Vi hade bokat platserna längst fram på ena raden, och där hade även fler andra barnfamiljer bokat platser så det blev ett härligt barngäng därframme som fick härja tillsammans ;p Men att åka det dubbla, som tex till Thailand, har man ju fått ett kvitto på nu i efterhand att det inte skulle gå så bra...inte snällt mot barnen =/




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: