Vardagsrumsinredning

2010-09-14 10:16:26 » Inredning

För två år sedan började vi riva i vardagsrummet...och utan en enda tanke på hur vi ville ha det eller vilken stil vi eftersträvade så valde vi tapeter. Idag är vi inte lika nöjda med de grå tapeterna *hmmm* Det är ingen idé att ni vuxna ska påpeka nu att man måste "bo in sig" osv innan man börjar grejja, för det fungerar inte riktigt så när man ska riva väggar och sätta upp nya osv...inte vill man bo med spacklade gipsväggar ett par år heller innan man smockar upp sin tapet *hehe* Ne detta ser inte vi som ett problem, det är ju bara att tapetsera om! Dock e d inte prio ett just nu ;p Och så illa är det inte, bara att vi tröttnat på dem. Jag ser det som något positivt istället för nu behöver man inte tveka att sätta upp saker på väggarna bara för att man e rädd att förstöra tapeten ;p



Hur som helst, här följer lite updates om vad som hänt i vardagsrummet det sista :)


En Picasso har hoppat upp på väggen. Inhandlad från Moderna Museet i Stockholm.




Teakhylla hämtad i Vara för 200 kr. Tessans nya favoritsovplats... Får se om denna ska få bli vit senare eller om den ska få behålla befintligt utseende.




Sideboard Bestå från Ikea. Itusågad skrivbordsskiva som bänkskiva från Ikea :)

3 kommentarer
Sara
2010-09-14 13:59:24

Åh vad massa roliga inlägg gillar

Söt teak hylla...svårt det där med om man ska måla eller låta vara...och om man ska måla, hur ska man måla? Blir ju helt olika resultat om man penslar med tex en ganska blank lackfärg eller om man tex sprayar - svårt val!

Tycker det blev jätte fint med bestå och fiffigt med skivan!


mia
2010-09-14 17:01:02 » http://ehrnbecker.blogspot.com

håller med! verkligen jätte kul med alla inlägg med inredning. Fint ni har det!


Hanna
2010-09-21 17:03:49 » http://hannabanan.wordpress.com

"Ni vuxna"? Haha, är inte vi vuxna då eller?



Förstår att ni har tröttnat på tapeten. Hade ni tapetserat med en annan färg hade ni säkerligen tröttnat efter ett par år ändå, det gör man ju! Omväxling förnöjer, och att tapetsera är faktiskt inte det svåraste som finns.



Säg till nästa gång du känner för att åka till Stockholm och köpa konst för då hänger jag på ;-)




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: