Julmarknad

2010-11-21 19:51:10 » Allmänt
Igår kväll spontanåkte vi till Kobergs slott där vi läste i tidningen att det skulle vara Julmarknad. Min första tanke var en massa krimskrams och tråkigt hantverk som ställde ut...och det var det också...men det skulle även finnas mat och då blev det lite mer spännande.

Det var verkligen hur mycket folk som helst där! Att gå omkring med barnvagn bland stånden var inte så lätt...MEN jag tänkte att om man kommer fram med både rollatorer och med rullstol så ska minsann vi med barnvagn oxå kunna komma fram. Det var redan mycket folk inne bland hantverket, men när vi kom till matbodarna så blev det ibland helt stopp, gick varken att komma fram eller tillbaka. Ett varv fick räcka gott...men vi hann med att provsmaka både mustar, korvar, laxar, bröd och ostar. Fredrik köpte med sig en Whiskeyost hem som faktiskt var rätt god för att smaka "Whiskey" :)
En kopp kaffe och en struva i stallet.

2 kommentarer
Sara
2010-11-22 09:00:01

men var är allt folk? inte på den bilden iaf... :)


Admin
2010-11-22 09:02:19 » http://laprinzessa.blogg.se/

Vi var nästan själva och fikade till en början, men sen kom massa folk när vi typ var klara. Men jag antar att folk hellre höll sig i matbodarna där det var gratis att "fika" än att köpa sig eget fika hehe




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: