Snart till värme

2009-03-10 21:36:34 » Resa
Poff svosh så är det bara 3 veckor kvar tills det att man beger sig iväg till Dubai i Förenade Arabemiraten! Vet fortfarande inte Vad jag ska packa eftersom jag inte vet Vad man (som kvinna) Får lov att ha på sig??

Får man bada? Får man bada i bikini? Kan två tjejer sticka iväg på äventyr själva...eller måste en man vara med?


Hmmm...det kommer väl sluta med att man blir inspärrad någonstans eftersom man kommer med sitt västerländska tänk *hilfe* Läste nyss på en svensk blogg att det kostade 500 KRONOR per pers om man ville hyra solstol på stranden för att få sola :( 

Hur som helst, även fast landet skrämmer mig så kan jag inte förneka att det samtidigt ska bli såå skönt att komma till sol och värme igen!! Det kommer vara 30 grader när vi kommer dit...så jag hoppas att man får ha linne på sig... Inte nog med att landet har annan religion (läs kvinnosyn) så är landet i sig väldigt märkligt. Det byggs tydligen hur mycket som helst - både på land och i havet. I öknen kan man få för sig att bygga en helt rektangulär stad in the middle of nowwhere och i havet kan man få för sig att gestalta världskartan i form av konstgjorda öar - sjukt!
Vore ju synd om man inte fick sola på såna här fina stränder.
Vem kommer på att man ska bygga en skidanläggning inomhus mitt i öknen??!!
Hmmmm.......
Helt sjukt....


6 kommentarer
Mia
2009-03-10 23:28:28 » http://spaaniz.blogg.se/

Är du borta på påsk då?


Hanna
2009-03-10 23:48:11 » http://hyunmee.se

Det ser ju underbart ut... men extremt konstgjort!


Emelie
2009-03-11 06:09:11 » http://tenshii.blogg.se/

haha, va roligt när jag tänker efter.. vi har precis haft en 2 veckors perios arbete om just Dubai i skolan.. :P och det är VARMT och det är STORT och det är MASSA! Men det är billigt där då importskatterna är låga.. De få låga skatter som finns är till sjukvård och skola då arbeterna i Dubai inte betalar skatt på lönen.. Så guld och kryddor är vanligt att köpa..Och vad du ska ha på dig :P haha.. Kvinnorna är ju heltäckta och männen har "pyjamas" på sig.. höhö.. Man får ju ta seden dit man kommer ;)Ta kort på ön i havet, ta kort på det störta hotellet i stan, ta kort på skidanläggningen.. handeln vid havet.. arbetrna (det består mest av utlandsarbetare då de har fått tron om att tjäna mkt).. Tänk allt STORT så kommer du inte bli chockad, för det är en tävling där, att ha störst av ALLT!


Emelia
2009-03-11 10:41:37 » http://emeliasweden.blogspot.com

Hi darling!

Jag roar mig med vinterkräksjukan idag. Fy faen... Hoppas du mår bra :) Har en lättsam liten utmaning till dig....

http://emeliasweden.blogspot.com/2009/03/ny-utmaning.html

Kram!


mia
2009-03-11 15:08:53 » http://spaaniz.blogg.se/

Påsk är den 11 april om jag inte har helt fel. Kommer nog att ha fest då för att fira min födelsedag. Inget är bestämt ännu. Men planerna spinner vidare.=)


Linda
2009-03-16 23:02:40 » http://theworldinurhands.blogspot.com

Kolla på min online guide om Dubai på www.sitem8.com (välj Dubai i kartan över guider). Där får du lite mer info om du behöver. Tänk inte på Dubai som ett extremt muslimskt ställe, det är inte alls så strikt som många tror. Tvärtom. Hälsn Linda
« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: