Konstig Mello

2009-03-14 22:27:37 » Musik
Tror aldrig att det har varit sååå fruktansvärt jämnt tidigare år vem som ska vinna hela skiten...nu var det ju helt öppet vem som kunde ta hem det. Tolvpoängare från juryn delades ut höger och vänster och folket höll inte alls med! Bra eller dåligt?

Hmmm, jag gillade inte riktigt utgången....det enda som var bra med årets resultat var att inte Ugglas vann...! Visserligen tror jag att Marlena har en chans i Europa, men personligen vill man ju skicka det som ligger en själv närmast ;)

Hur som helst, nu blickar vi framåt till Eurovision Song Contest! Sverige tävlar i den första semifinalen den 12:e maj mot Bosnien, Israel, Belgien, Andorra, Tjeckien, Montenegro, Island, Georgien, Bulgarien, Portugal, Schweiz, Makedonien, Finland, Vitryssland, Turkiet, Rumänien, Malta och Armenien.

I andra semifinalen 14:e maj tävlar Slovenien, Danmark, Azerbadjan, Nederländerna, Lettland, Ungern, Serbien, Norge, Ukraina, Grekland, Litauen, Polen, Kroatien, Estland, Moldavien, Cypern, Irland, Slovakien och Albanien.

Tyck till redan nu, är Norge en vinnare i år kanske!
...eller maybe not ;pNorge 2009, Alexander Rybak - Fairytale
3 kommentarer
Fluffet
2009-03-15 06:50:43

Varför det var så jämt berodde på att ingen låtegentligen var tillräckligt bra ;) Jaja, av den skiten som va med så vann ivf rätt låt :D


mia
2009-03-15 10:50:44 » http://spaaniz.blogg.se/

Vad sägs om att boka upp oss den 12:e maj? Kul att se tillsammans!!


Hanna
2009-03-15 12:38:46 » http://hyunmee.se

Malena var helt enkelt bäst igår! Bäst sång, charmigast personlighet och snyggast show, dessutom går hon nog hem hos den baltiska publiken. Du får väl lära dig att tycka om opera ;)
« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: