Babyskyddet

2009-12-29 16:09:00 » Mio
Fredrik passade på att åka till Personalbutiken på NÄL igår för att fixa ett babyskydd när de sa att de skulle vara där för inventering fastän de egentligen hade stängt. Fattar fortfarande inte hur man kan stänga ända fram till 7/1 utan att meddela!! Hur som helst så fick vi hyrt en stol...dock utan demonstrering fastän Fredrik var där på utsatt tid enl. tidigare telefonsamtal *dumma* Idag har vi därför kikat lite på hur stolen fungerar. Eftersom Knatten inte har anlänt ännu fick Knattens kompis Nallen ställa upp som bebis i stolen ;)


Igår var det även sista ordinarie gången hos barnmorskan. Dock fick vi en ny tid - 7/1 vilken jag först blev lite fundersam över eftersom det ju är älsklingens födelsedag! Men det kanske betyder ngt?


Ne, Knatten ska ut tidigare ;p




Fredrik läser instruktionerna för Babyskyddet.

1 kommentarer
Emelia

Nej nej, det var inga tunna pärmar. Tjocka med tygrygg :) De är dock inte fullproppade- Framförallt är det riktigt bra ordning nu. Innan hade vi typ 7-8 (fulla) pärmar. Jag sparar faktiskt inga onödiga papper ;) Nu är ni på god väg att klara bebben över nyår också, kniiip! :)KRAM!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: