Spa i lundsbrunn

2007-11-18 16:26:29 » Allmänt
En natt på SPA, hur kan det ha varit tro?

Jag och Sara kom till Lundsbrunn runt 4-tiden på fredagseftermiddagen, och då var det dags att svida om till bikini direkt och svepa om sig den jättefina (inte) gröna kimonon med tillhörande snygga (inte) gröna tofflor och bege sig till solrummet där vi skulle på vår inbokade behandling. Instruktören sa att vi skulle få avnjuta en timme i Mauritius, men det kändes mest som en blåsig sommardag i Maj... Vi satt helt ensamma i solrummet (undrar varför) och hade gåshud på kroppen *asg* under hela timmen. Visserligen stannade vi inte i en timme, för när "solen gick ner" så blev det ännu kyligare. Istället gick vi till ångbastun och värmde oss. Själva SPA-delen var förövrigt inte så stor, det fanns en ångbastu, en bubbelpool och en bassäng där även gruppaktiviteter genomfördes och under den tiden fick man inte bada... Ångbastun var iaf skön!


image43
Sara i solrummet


image44
Jag väntar på att bubbelpoolen ska renas


image45
Sara posar vid bassängen

På kvällen vankades det 2-rätters supé vilken, för mig, bestod av marinerad oxfilé till förrätt, och torskrygg med madeirareduktion till varmrätt. Sara fick en vegetarisk variant. Finns det verkligen vegetarisk rom?
Naturligtvis avnjöts maten med vitt vin.

Sara träffade en högskolekompis som hon inte sett på flera år - hon satt på bordet intill oss. Sammanträffande! När vi efter maten drack vårt kaffe så satt vi tillsammans med kompisen och kompisens kompis i salongen och smaskade godis.

Kvällen innebar ingen som helst fest, utan vi gick efter en stund tillbaka till vårt rum där vi såg utslagningen av Idol. Sedan somnade vi skönt.

Lördagsmorgonen ägnades i ångbastun och bubbelpoolen, innan det var dags att checka ut, äta lunch och åka hem. Även fast inte Lundsbrunn i form av SPA uppfyllde mina förväntningar så var maten iaf väldigt god och servicen i restaurangen bra.


image46
2-rätters supé med kaffe i salongen


image47
Två små tjejer


image50
Lunchbuffé


image49
På väg hem igen
3 kommentarer
virre
2007-11-19 07:37:06

jag tycker det ser ut som om ni har haft det rätt bra i alla fall! fast synd att det var kallt när man har förväntat sig värme.


Hanna
2007-11-19 09:55:52 » http://hyunmee.se

Snygga slingor hörru! :)


Fluffet
2007-11-19 21:34:17 » http://fluffet.wordpress.com

min syster o hennes man var där för inte så länge sen. De verkade mer nöjda än ni.. Kanske hade ni otur.. låter ju inte så spännande att ha gåshud på Mauritius ;)

Kul reg-skylt!




« NAMN
« E-POST (publiceras ej)
« BLOGG
Kommentar: